Πρόεδρος στο Εθνικό Συμβούλιο Ενεργειακής Στρατηγικής ο Ρ.Μωυσής
Δεκτή έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας την παραίτηση του Ραφαήλ Μωυσή από τη θέση του προέδρου του ΔΣ της ΔΕΠΑ, καθώς θα αναλάβει τη θέση του προέδρου του Συμβουλίου Εθνικής Ενεργειακής Στρατηγικής.
27
Δεκτή έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας την παραίτηση του Ραφαήλ Μωυσή από τη θέση του προέδρου του ΔΣ της ΔΕΠΑ, καθώς θα αναλάβει τη θέση του προέδρου του Συμβουλίου Εθνικής Ενεργειακής Στρατηγικής (ΣΕΕΕΣ), σύμφωνα και με την πρόσφατη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ο κ. Μωυσής έχει μακρά προϋπηρεσία στον ενεργειακό τομέα έχοντας διατελέσει επί κυβέρνησης Κωνσταντίνου Καραμανλή εκτελεστικός γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Ενέργειας, που ήταν το προκάτοχο όργανο του ΣΕΕΣ, στη συνέχεια διοικητής της ΔΕΗ και από τον Απρίλιο του 2004 πρόεδρος της Δημόσιας Επιχείρησης Παροχής Αερίου.
«Τόσο εγώ ο ίδιος, όσο και ο κ. Μωυσής, θεωρήσαμε ότι ο πρόεδρος του ανωτάτου συμβουλευτικού οργάνου της κυβέρνησης για τα ενεργειακά δεν είναι σκόπιμο να διατηρεί ειδική σχέση με κανέναν από τους ενεργειακούς φορείς και οργανισμούς» δήλωσε ο κ. Σιούφας και δήλωσε βέβαιος ότι ο κ. Μωυσής «και από τη νέα του θέση θα συνεχίσει να συμβάλει αποφασιστικά, συνολικά στα ενεργειακά ζητήματα της χώρας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ