Η Εσπανιόλ ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο 42χρονος τεχνικός, που αποτελούσε βασικό στόχο της ΑΕΚ πριν συμφωνήσει με τους Καταλανούς, διαδέχεται στο «τιμόνι» των κυπελλούχων Ισπανίας τον Μιγκέλ Ανχελ Λοτίνα
Η Εσπανιόλ ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο 42χρονος τεχνικός, που αποτελούσε βασικό στόχο της ΑΕΚ πριν συμφωνήσει με τους Καταλανούς, διαδέχεται στο «τιμόνι» των κυπελλούχων Ισπανίας τον Μιγκέλ Ανχελ Λοτίνα, που παραιτήθηκε μετά την ολοκλήρωση της χρονιάς.
Παράλληλα, ο σύλλογος της Βαρκελόνης ανακοίνωσε την πρόσληψη του πρώην προέδρου της λίγκας, Πέδρο Τομάς Μάρκες, στη θέση του γενικού διευθυντή για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς και του Πάκο Χερέρα ως αθλητικού διευθυντή.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.
Ρεπορτάζ της μεγαλύτερης ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας, ακόμη και από τη νέα σεζόν!
Τα τριετή πρότζεκτ που ανέλαβε ο Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον και στη Θέλτα απέτυχαν με κρότο και τώρα παίρνει την ίδια τροπή η δουλειά του στον Παναθηναϊκό.