Ο Σάντος θέλει τον Κατσουράνη στη Μπενφίκα και ο ίδιος δεν λέει όχι
Τα τελευταία χρόνια, με την καλοκαιρινή περίοδο, αρχίζει και το σίριαλ Κατσουράνης. Ο αρχηγός της ΑΕΚ αυτή τη φορά φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπενφίκα, ως επιλογή του νέου της προπονητή και πρώην προπονητή της «Ένωσης», Φερνάντο Σάντος.
- Φήμες για Αΐλτον
-Συμφωνία με τον Δανό προπονητή Μπάνγκσμπο
- Έκλεισε στην Εσπανιόλ ο Βαλβέρδε
89
Τα τελευταία χρόνια, με την καλοκαιρινή περίοδο, αρχίζει και το σίριαλ Κατσουράνης. Ο αρχηγός της ΑΕΚ αυτή τη φορά φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπενφίκα, ως επιλογή του νέου της προπονητή και πρώην προπονητή της «Ένωσης», Φερνάντο Σάντος.
Εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι πως η επιθυμία για συνεργασία είναι κοινή, όπως δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης σε εφημερίδα της Πορτογαλίας. Συγκεκριμένα, μίλησε στην εφημερίδα 24horas και έδειξε ενήμερος για το ενδιαφέρον των αετών της Λισαβόνας, αλλά και πρόθυμος να ακολουθήσει τη διαδρομή του Φερνάντο Σάντος.
Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ρώτησε τον μέσο της ΑΕΚ, που βρίσκεται με την Εθνική στην Αυστραλία, αν γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα. «Ναι, ξέρω όσα λένε οι εφημερίδες. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο» απάντησε.
Ωστόσο, αν κάτι τέτοιο γίνει και επίσημο, ο Κατσουράνης δείχνει πια έτοιμος για το βήμα στο εξωτερικό. «Φυσικά και θα ήθελα να παίξω στην Μπενφίκα» απάντησε, αλλά ξεκαθάρισε: «Εχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΚ και οτιδήποτε γίνει, είναι ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Μπενφίκα».
Είναι λογικό πως ακόμα ένα κίνητρο για μια τέτοια μεταγραφή, είναι η παρουσία του Φερνάντο Σάντος: «Δούλεψα μαζί του τα τελευταία δύο χρόνια. Εχω μόνο καλά λόγια να πω».
Ο Κατσουράνης θύμισε στους πορτογάλους και το θρίαμβο της Εθνικής μας στο Euro. «Εχω μόνο καλές αναμνήσεις από το γήπεδο της Μπενφίκα» τόνισε, αφού στο Ντα Λουζ έγινε ο τελικός της διοργάνωσης, όταν η Ελλάδα νίκησε 1-0 την Πορτογαλία και κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης.
Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την Μπενφίκα προς την ΑΕΚ. Οσο για την Ενωση, αν ικανοποιηθεί οικονομικά, δεν θα πει όχι στη μεταγραφή, πιστή και στη δέσμευση προς τον αρχηγό της, να τον παραχωρήσει αν έρθει πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα, που τον ενδιαφέρει. Το ποσό που θα ζητήσει η ΑΕΚ υπολογίζεται στα 3 εκ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442