Πέντε «μνηστήρες» για την εκμετάλλευση της Ολυμπιακής εγκατάστασης του μπιτς βόλεϊ
Πέντε ελληνικοί και ξένοι όμιλοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων του μπιτς βόλεϊ στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου. Τα Ολυμπιακά Ακίνητα ανακοίνωσαν τη Δευτέρα την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του ανοικτού διαγωνισμού.
71
Πέντε ελληνικοί και ξένοι όμιλοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων του μπιτς βόλεϊ στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας Ολυμπιακά Ακίνητα, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα η πρώτη φάση -εκδήλωση ενδιαφέροντος- του ανοικτού διαγωνισμού για τη μακροχρόνια παραχώρηση του δικαιώματος μακροχρόνιας χρήσης-εκμίσθωσης της εγκατάστασης μπιτς βόλεϊ.
Συγκεκριμένα, ενδιαφέρον εκδήλωσαν οι εξής πέντε ελληνικοί και ξένοι όμιλοι:
– Village Roadshow Operations Ελλάς ΑΕ, Ένωση προσώπων Everest AE και ΑΤΕΣΕ ΑΕ, Ένωση προσώπων ΓΕΚ ΑΕ, J&P ΑΒΑΞ, ΒΙΟΤΕΡ ΑΕ, καθώς και οι γαλλικοί όμιλοι ανάπτυξης εμπορικών ακινήτων Altarea και SEPI SA.
Ο διαγωνισμός ξεκίνησε με καταχωρίσεις στο διεθνή και εγχώριο Τύπο στις 15 Μαρτίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ισημερινός: Ανταλλαγή πληροφοριών με ευρωπαϊκό κέντρο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
