Κοντά στο νταμπλ η Μπάγερν που ξεπέρασε τον… σκόπελο της Στουτγκάρδης
Ένα βήμα από την κατάκτηση της bundesliga απέχει η Μπάγερν, που νίκησε την Στουτγκάρδη και επανέφερε τη διαφορά από το Αμβούργο στους 5 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη. Βρήκε και πάλι δίχτυα ο Αμανατίδης, στο 2-2 της Αϊντραχτ με την Καϊζερσλάουτερν.
Ένα βήμα από την κατάκτηση της bundesliga απέχει η Μπάγερν, που ξεπέρασε στον σκόπελο της Στουτγκάρδης με 3-1 στο «Αλιάνζ Αρένα» και επανέφερε τη διαφορά από το δεύτερο Αμβούργο στους πέντε βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη.
Τη νίκη της ημέρας, όμως, πέτυχε η Μάιντς, που πέρασε από την έδρα της Βόλφσμπουργκ με το εντυπωσιακό 3-0 και έβαλε την τελευταία σε περιπέτειες, όσον αφορά στη μάχη της παραμονής.
Η Καιζερσλάουτερν πήρε σημαντικό εκτός έδρας βαθμό από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (2-2), με την οποία σκόραρε και ο Γιάννης Αμανατίδης.
Σε ό,τι αφορά στη μάχη για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League, η Βέρντερ νίκησε εκτός έδρας την Ντούισμπουργκ με το απίθανο 5-3 (!) και διατήρησε τη διαφορά των έξι βαθμών από την τέταρτη Σάλκε, η οποία κατέβαλε την αντίσταση της Αρμίνια του Μπίλεφελντ με 3-1.