27

O ΟΠΑΠ επιδιώκει ο ανάδοχος του έργου για τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό να αναλάβει πλήρως την εκτέλεση του έργου, στην οποία περιλαμβάνεται και πενταετή συμφωνία με δυνατότητα ανανέωσης ανά διετία για τη συντήρηση και υποστήριξη του hardware και του software.

Όπως αναφέρει η Ναυτεμπορική, τη Μεγάλη Εβδομάδα οι εταιρείες – κοινοπραξίες που διεκδικούν το έργο, Intralot, Gtech και Scientific Games έκαναν την πρώτη παρουσίαση στην Επιτροπή Αξιολόγησης που έχει συσταθεί για το διαγωνισμό.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει και η δεύτερη παρουσίαση που περιλαμβάνει «live» επίδειξη των λύσεων που προτείνουν, με πρώτη την Intralot.

Η σειρά βασίζεται στη χρονική σειρά κατάθεσης των προσφορών, ενώ η Ιntralot θα παρουσιάσει τη λύση στα γραφεία του Oργανισμού, και η Gtech και η Scientific Games στο εξωτερικό.

Η GTech έχει συμμαχήσει με την Infoquest και τη Singular.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ