Περιπέτεια με αίσιο τέλος για τους επιβάτες πτήσης των Κυπριακών Αερογραμμών προς Λάρνακα
Περιπέτεια για 158 επιβάτες αεροσκάφους των Κυπριακών Αερογραμμών, που εκτελούσε την πτήση Αθήνα-Λάρνακα. Το αεροσκάφος απογειώθηκε στις 9.50, αλλά επέστρεψε στην Αθήνα, λόγω τεχνικού προβλήματος. Οι επιβάτες θα ταξιδέψουν με άλλες πτήσεις.
30
Περιπέτεια για 158 επιβάτες αεροσκάφους των Κυπριακών Αερογραμμών, που εκτελούσε την πτήση Αθήνα-Λάρνακα. Το αεροσκάφος απογειώθηκε στις 9.50 του Σαββάτου, αλλά δέκα λεπτά αργότερα επέστρεψε στην Αθήνα, λόγω τεχνικού προβλήματος.
Στο διεθνή αερολιμένα «Ελ.Βενιζέλος» ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις και το αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά στις 10.12.
Οι επιβάτες -όλοι καλά στην υγεία τους- θα προωθηθούν στον προορισμό τους με άλλες πτήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΠΑΣΟΚ: Πρωτοβουλίες για να μπει τέλος στην εσωστρέφεια
- Ο Αλκαράθ «έσπασε» το οικονομικό ρεκόρ του Australian Open
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συμμετείχε σε ετήσιες εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων του Πειραιά
- Ανεργία «μονοψήφια» φτώχεια διψήφια: Τι κρύβεται πίσω από την ψαλίδα στα ποσοστά ανεργίας ΔΥΠΑ-ΕΛΣΤΑΤ
- Grammy 2026 κι αυτοέκφραση – Οι εμφανίσεις που άρεσαν και οι δύο που δυσαρέστησαν
- Κούβα: Αρνείται τις κατηγορίες ότι αποτελεί απειλή για τις ΗΠΑ – Έτοιμη για «εποικοδομητική συνεργασία»


