Την «καθαρότητα» των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξετάζει ο πρόεδρος του ΑΣ, Θ. Κατσαρής
Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε ο πρόεδρος του ΑΣ, Θανάσης Κατσαρής, προκειμένου να εξακριβώσει την «καθαρότητα» των μετοχών της εταιρείας. Παράλληλα, επιβεβαίωσε την απροθυμία του Παύλου Ψωμιάδη να επανεξετάσει το ζήτημα της αγοράς τους.
Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε ο πρόεδρος του ΑΣ, Θανάσης Κατσαρής, συνοδευόμενος από το μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη, Δημοκράτη Παπαδόπουλο, προκειμένου να εξακριβώσει την «καθαρότητα» των μετοχών της εταιρείας.
Είδε τους προσωρινούς τίτλους των μετοχών που φυλάσσονται σε χρηματοκιβώτιο της ΠΑΕ (οι πραγματικές μετοχές βρίσκονται στο Υπουργείο Εμπορίου), βεβαιώνοντας εν τέλει την κατοχή τους από τους μεγαλομετόχους της, Γιάννη Γούμενο και Βασίλη Παγώνη.
Παράλληλα, επιβεβαίωσε την απροθυμία του επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη να επανεξετάσει το ζήτημα της ενασχόλησης του με τα κοινά του ΠΑΟΚ.
Ο κ. Κατσαρής τόνισε πως σε επικοινωνία που είχε με τον κ. Ψωμιάδη, ο τελευταίος του εξήγησε πως δεν πρόκειται να συμμετέχει σε συζήτηση για αγορά του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο βρίσκεται σε αυτήν ενεργός ο Γιάννης Γούμενος
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.