
Η Intracom διαψεύδει τις φήμες για ενδιαφέρον εξαγοράς της Lannet
Σε διάψευση δημοσιεύματος του οικονομικού Τύπου που κάνει λόγο για «ενδιαφέρον για Lannet - Telepassport» προχώρησε την Τρίτη η διοίκηση της Intracom Holdings, τονίζοντας ότι αν υπάρξουν εξελίξεις θα ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό.
27
Σε διάψευση δημοσιεύματος του οικονομικού Τύπου που κάνει λόγο για «ενδιαφέρον για Lannet – Telepassport» προχώρησε την Τρίτη η διοίκηση της Intracom Holdings.
Στην ανακοίνωση προστίθεται πως λόγω της πληθώρας των δημοσιευμάτων που ασχολούνται με την Intracom Holdings, η εταιρεία προς προστασία του επενδυτικού κοινού, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις της, διαβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου εύλογα αναμένεται να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- AI: Τι πρέπει να μάθουμε στα παιδιά για να είναι έτοιμα για ένα μέλλον που διαμορφώνεται απ’την τεχνητή νοημοσύνη;
- Το νεότερα για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Θα εξεταστεί η εγκατάσταση συστήματος καρδιακής υποβοήθησης»
- Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό: Βάλτε φόρο στα άδεια σπίτια, χτίστε κοινωνικές κατοικίες
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «γαλλικό κλειδί» στην «σκουριασμένη» κλειδαριά της κυβέρνησης
- Ενοίκια: Τα σημεία «κλειδιά» για το Ε2
- Αντισημιτισμός vs Ακτιβισμός: Πώς η Βρετανία παγιδεύτηκε ανάμεσα στον Κάνιε και τη Γάζα

