Ο Στέλιος Προσαλίκας στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού
Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Στέλιος Προσαλίκας, είναι ο αντικαταστάτης του Ράντε Μάλεβιτς στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Λίγες αγωνιστικές πριν από την έναρξη των πλέι οφ αναλαμβάνει το βαρύ έργο να βάλει σφήνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ηρακλή τους «ερυθρόλευκους».
Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Στέλιος Προσαλίκας, είναι ο -έστω και με καθυστέρηση- αντικαταστάτης του Ράντε Μάλεβιτς στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.
Λίγες αγωνιστικές πριν από την έναρξη των πλέι οφ αναλαμβάνει το βαρύ έργο να βάλει σφήνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ηρακλή τους «ερυθρόλευκους», ένας προπονητής που έχει συνδυάσει το ονομά του με τους «πράσινους» κατακτώντας δύο φορές το πρωτάθλημα.
Ο κ. Προσαλίκας θα παρουσιαστεί και επισήμως αύριο από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σταδίου Καραϊσκάκη.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών