Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε ρόλο σχολιαστών της 51ης Eurovision ο Γ.Καπουτζίδης και η Ζ.Μακρυπούλια

Σε ρόλο σχολιαστών της 51ης Eurovision ο Γ.Καπουτζίδης και η Ζ.Μακρυπούλια

Δύο πολύ αγαπημένα στο τηλεοπτικό κοινό πρόσωπα, ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γ.Καπουτζίδης και η ηθοποιός Ζ.Μακρυπούλια, θα σχολιάσουν τον ημιτελικό και τον τελικό της φετινής Eurovision και θα παρουσιάσουν τη βραδιά επιλογής του ελληνικού τραγουδιού.

71

Δύο φρέσκα και πολύ αγαπημένα στο τηλεοπτικό κοινό πρόσωπα, ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης και η ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια, θα αποτελέσουν μια ακόμα από τις εκπλήξεις της Eurovision 2006.

Όπως ανακοινώθηκε μετά από συνάντηση που είχαν την Πέμπτη με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΕΡΤ, Γιώργο Χουλιάρα, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Ζέτα Μακρυπούλια θα έχουν το δικό τους ξεχωριστό ρόλο στηn 51η Eurovision.

Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ μετέδωσε ότι οι δυο τους θα είναι σχολιαστές -σε κείμενα του Γιώργου Καπουτζίδη- στον ημιτελικό της 18ης, αλλά και τον τελικό της 20ης Μαΐου.

Επίσης, θα αναλάβουν το έργο της παρουσίασης της βραδιάς της επιλογής του ελληνικού τραγουδιού, καθώς και μια σειρά τηλεοπτικών εκπομπών, στο πλαίσιο της προβολής δραστηριοτήτων για την Eurovision της Αθήνας.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης γνώρισε μεγάλη επιτυχία για το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς του Mega Σαββατογεννημένες, όπου κρατούσε και μικρό, αλλά χαρακτηριστικό ρόλο. Ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία γνωρίζει φέτος, ως σεναριογράφος και πρωταγωνιστής στην κωμική σειρά του Mega Στο παρά πέντε.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές τα περασμένα χρόνια, ωστόσο η φετινή σεζόν είναι μάλλον η καλύτερή της, καθώς ο ρόλος της ως Αμαλίας στην τηλεοπτική σειρά Στο παρά πέντε «έγραψε» ήδη στη μικρή οθόνη.

Γιώργος Καπουτζίδης και Ζέτα Μακρυπούλια συμπρωταγωνιστούν επίσης στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση Σεσουάρ για δολοφόνους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024