71

Σε σφράγισμα του εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής στην Αμφιάλη, το οποίο βρέθηκε να λειτουργεί κάτω από άθλιες συνθήκες, προχωρούν οι αρμόδιες αρχές.

Ταυτόχρονα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, συνεργεία του Δήμου Κερατσινίου και της Νομαρχίας Πειραιά ανέλαβαν το έργο καθαρισμού του χώρου.

Κατσαρίδες, αράχνες, περιττώματα ποντικών και σάπια προϊόντα συνέθεταν, μεταξύ άλλων, την τραγική εικόνα του εργαστηρίου, με τη βρώμα και τη δυσωδία να είναι ανυπόφορη.

Χρησιμοποιώντας ληγμένα προϊόντα ζαχαροπλαστικής, ο ιδιοκτήτης του εργαστηρίου έφτιαχνε γλυκά και τροφοδοτούσε μάλιστα και παιδικούς σταθμούς.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν την αδιαφορία της δημοτικής αρχής, ενώ η νομαρχία ζητά περισσότερους ελεγκτές, πόρους, αλλά και αλλαγή του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου, ώστε να μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των προϊόντων που μπαίνουν καθημερινά στο τραπέζι μας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ