
Επίθεση αγνώστων εναντίον αστυνομικών με λεία το υπηρεσιακό όπλο
Αγνωστοι επιτέθηκαν την Πέμπτη εναντίον αστυνομικών που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Ακαδημίας και έκλεψαν το υπηρεσιακό όπλο του ενός. Οι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
31
Αγνωστοι επιτέθηκαν στις 19.50 το βράδυ της Πέμπτης εναντίον αστυνομικών που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Ακαδημίας και έκλεψαν το υπηρεσιακό όπλο του ενός.
Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 20 νεαροί επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα και σιδηρολοστούς στους δύο αστυνομικούς, τους οποίους τραυμάτισαν. Από τον έναν πήραν το πορτοφόλι του με τα χρήματά του και από τον άλλο ένα τσαντάκι, μέσα στο οποίο βρισκόταν το υπηρεσιακό του περίστροφο.
Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου και παρέμειναν για νοσηλεία. Από την αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Πρόκειται για το δεύτερο επεισόδιο μέσα σε δύο ημέρες με επίθεση κατά της αστυνομίας. Την Τετάρτη, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας (στη συμβολή με τη Χαριλάου Τρικούπη), ομάδα νεαρών πέταξε βόμβες μολότοφ κατά περιπολικού, το οποίο παραδόθηκε στις φλόγες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μια νύχτα μόνο: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε λύκειο – Πληροφορίες για τραυματίες και ομήρους μαθητές
- Φάμελλος: Πυρά σε Μητσοτάκη για Λαζαρίδη – «Σταθερότητα για τους απατεώνες, κατάντια για την Ελλάδα»
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»

