
«Καμπανάκι» από το Ινστιτούτο Καταναλωτών για τα εορτοδονάνεια
Από τα υψηλότερα της Ευρώπης είναι τα επιτόκια των εορτοδανείων των ελληνικών τραπεζών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΙΝΚΑ και επισημαίνει ότι ο κίνδυνος περαιτέρω υπερχρέωσης των καταναλωτών είναι ορατός, αν δεν πληρώνονται κανονικά οι δόσεις.
28
Από τα υψηλότερα της Ευρώπης είναι τα επιτόκια των εορτοδανείων των ελληνικών τραπεζών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΙΝΚΑ και επισημαίνει ότι ο κίνδυνος περαιτέρω υπερχρέωσης των καταναλωτών είναι ορατός, αν δεν πληρώνονται κανονικά οι δόσεις και δεν γίνεται σωστή ιεράρχηση και αξιολόγηση των διαφόρων αναγκών.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΙΝΚΑ, οι καταγγελίες για τα προβλήματα που σχετίζονται με τις τράπεζες, παρουσιάζουν ανοδική τάση και έχουν ανέβει στην πέμπτη θέση στον συνολικό πίνακα παραπόνων 1970-2005. Το ΙΝΚΑ συνιστά στους υποψήφιους δανειολήπτες να διαβάζουν προσεκτικά τους όρους του δανείου πριν υπογράψουν και να απαιτούν στη σύμβαση του δανείου να αναφέρεται το ετήσιο πραγματικό επιτόκιο, το ποσό,ο αριθμός και η συχνότητα των δόσεων καθώς και αναλυτικά οι όροι εξόφλησης του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός 63-96: Ξέσπασαν οι «πράσινοι»
- Κόρινθος: Μία σύλληψη για τον θάνατο της 43χρονης που καταπλακώθηκε από μπαλκόνι – Αναζητείται η ιδιοκτήτρια του κτιρίου
- LIVE: Παναιτωλικός – Ατρόμητος
- Αμερικανοί πράκτορες συνέλαβαν την ανιψιά του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σολεϊμανί και την κόρη της
- Σεισμός τώρα στη Θεσπρωτία
- Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Σοκ για τη «Βασίλισσα», δώρο τίτλου στη Μπαρτσελόνα!