
Ρωγμή στο τζάμι πιλοτηρίου αεροσκάφους των Ολυμπιακών Αερογραμμών
Ρωγμή σε τζάμι του πιλοτηρίου σε αεροσκάφος των Ολυμπιακών Αερογραμμών, που πραγματοποιούσε την πτήση Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη, παρουσιάστηκε το Σάββατο. Το Boeing 737 επέστρεψε στην Αθήνα χωρίς πρόβλημα.
38
Πρόβλημα στην πτήση 169 των Ολυμπιακών Αερογραμμών Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, την ώρα που το Boeing 737 βρισκόταν πάνω από την ΠΓΔΜ.
Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Mega, 35 λεπτά μετά την απογείωση παρουσιάστηκε ρωγμή σε τζάμι του πιλοτηρίου. Αμέσως οι πιλότοι ενημέρωσαν το κέντρο ελέγχου και πήραν εντολή να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος.
Η πτήση προσγειώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ οι 145 επιβάτες θα προωθηθούν στον προορισμό τους με άλλο αεροσκάφος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στάρμερ: Δηλώσεις κατά των πλατφορμών social media – Εξετάζει μέτρα για το «εθιστικό σκρολάρισμα» των νέων
- Αργολίδα: Σοβαρό τροχαίο στα Καρναζέικα – Δύο τραυματίες
- Η εξομολόγηση του Ριτσάρλισον για την κατάθλιψη: «Πόσες φορές, ενώ οδηγούσα, σκέφτηκα να πέσω πάνω σε τοίχο»
- Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, Νία Βαρντάλος, Μπίλι Ζέιν, Τζον Στάμος – Αυθεντικά ορθόδοξο Πάσχα για την ελίτ ομογένεια του Χόλιγουντ
- Πώς θα αμειφθούν όσοι εργαστούν τη Δευτέρα του Πάσχα
- Ξεκίνησαν τον καβγά στο Ίλιον και τον τραυμάτισε με κατσαβίδι στο Περιστέρι