
Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον καπετάνιο του «Ιεράπετρα»
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για πρόκληση ναυαγίου από αμέλεια, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών από αμέλεια και παράβαση του Κώδικα Ναυτικού Δικαίου άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου στον καπετάνιο του «Ιεράπετρα».
71
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για πρόκληση ναυαγίου από αμέλεια, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών από αμέλεια και παράβαση του Κώδικα Ναυτικού Δικαίου άσκησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου, Γιώργος Οικονόμου, στον καπετάνιο του επιβατικού οχηματαγωγού πλοίου «Ιεράπετρα».
Το «Ιεράπετρα» προσάραξε την Κυριακή σε αβαθή, ανοικτά του λιμανιού της Ρόδου.
Παράλληλα, ο εισαγγελέας ζήτησε από το Λιμεναρχείο Ρόδου να προχωρήσει στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τα αιτία της προσάραξης.
Ο καπετάνιος του «Ιεράπετρα», Εμμ.Φραγκιαδάκης, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι προσπάθειες για την αποκόλληση του πλοίου συνεχίζονται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- PM 2.5: Το επικίνδυνο, λεπτό σωματίδιο, που διεισδύει βαθιά στους πνεύμονες
- 15χρονη έπεσε στον Ισθμό της Κορίνθου – Μετεφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο
- Κηφισιά: Αδίστακτοι ληστές φίμωσαν 77χρονο και με την απειλή όπλου πήραν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ
- Πώς οι Καρντάσιαν κατέκτησαν τον κόσμο – Η ανατομία του καρτέλ της δόξας, το sex tape και το τέλος του
- Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Αταμάν και Μαρτίνεθ – Αποβλήθηκαν και οι δυο (pics)
- Περιστέρι Bettson – ΠΑΟΚ 72-77: Το 2Χ2 ο «δικέφαλος» με Μπεβερλι και πρόκριση στα ημιτελικά (vid)
