
Επιχειρηματία που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση Καλούση αναζητούν οι Αρχές
Ένταλμα σύλληψης σε βάρος επιχειρηματία, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του πρώην πρωτοδίκη Ευάγγελου Καλούση, εξέδωσαν οι εφέτες ανακριτές που ερευνούν τα παραδικαστικά κυκλώματα.
38
Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του επιχειρηματία Αντώνη Γεωργίου, που φέρεται εμπλεκόμενος στην υπόθεση του πρώην πρωτοδίκη Ευάγγελου Καλούση, εξέδωσαν οι εφέτες ανακριτές που ερευνούν τα παραδικαστικά κυκλώματα.
Το ένταλμα αφορά στην κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, καθώς ο Γεωργίου φέρεται στα τέλη του 2003 να κατέθεσε σε λογαριασμό του Καλούση ποσό 10.000 ευρώ.
Από τα στοιχεία της υπόθεσης προκύπτει ότι ο επιχειρηματίας είχε δραστηριότητα στο χώρο των ιχθυοκαλλιεργειών, ενώ παράλληλα φέρεται να διευκόλυνε την είσοδο αλλοδαπών γυναικών στη χώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τι είναι το κίνημα Chabad-Lubavitch με το οποίο συνδέθηκε το όνομα του Τζέφρι Έπσταϊν;
- Ξέχνα την απιστία: Αυτός είναι ο Νο1 λόγος που ένα ζευγάρι μπορεί να πάρει διαζύγιο
- Νοιώθεις πάντα ότι βρίσκεσαι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης; Ίσως πρέπει να σταματήσεις να καταστροφολογείς
- Στενά Ορμούζ: Παράκαμψη με… φορτηγά για μεταφορά μετάλλων και καταναλωτικών αγαθών
- Βουλή: Ανάμεσα σε συμπληγάδες η κυβέρνηση – Σε βαρύ κλίμα η συζήτηση για το Κράτος Δικαίου
- Συνταξιοδότηση: Ακριβότερη η εξαγορά πλασματικών ετών



