
Συγκέντρωση και πορεία των ναυτεργατικών σωματείων στον Πειραιά
Συνθήματα κατά των εφοπλιστών και της κυβέρνησης κυριάρχησαν στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν τη Δευτέρα με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ ναυτεργατικά σωματεία στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά. Ακολούθησε πορεία προς τα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.
51
Συνθήματα κατά των εφοπλιστών και της κυβέρνησης κυριάρχησαν στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν τη Δευτέρα με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ ναυτεργατικά σωματεία στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραία. Ακολούθησε πορεία προς τα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.
Στη συγκέντρωση και την πορεία συμμετείχαν ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Τούσσας και η βουλευτής Πειραιώς του ίδιου κόμματος Ελπίδα Παντελάκη.
Στα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, όπου κατέληξε η πορεία, συνεδρίαζαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης και της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας Λονδίνου (Committee).
Εκπρόσωποι των ναυτεργατικών σωματείων μαζί με τους Γ.Τούσσα και Ε.Παντελάκη συναντήθηκαν με τους προέδρους της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και του Committee, Νίκο Ευθυμίου και κ. Εμπειρίκο, αντίστοιχα και τους επέδωσαν το ψήφισμα της συγκέντρωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Χανταϊός: Το ζευγάρι από την Ολλανδία που πέθανε είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»


