Απερίφραστα «ναι» στη διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων λέει ο Γιάννης Δημαράς
Την πρόθεσή του να διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων στις εκλογές του 2006 εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δημαράς, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι η έγκριση της όποιας υποψηφιότητας θα αποφασιστεί από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
30
Την πρόθεσή του να διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων στις εκλογές του 2006 εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δημαράς, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι η έγκριση της όποιας υποψηφιότητας θα αποφασιστεί από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Μιλώντας στο Έθνος του Σαββάτου, ο κ. Δημαράς εξέφρασε την ελπίδα να μην χαθεί η ευκαιρία για ενότητα των αριστερών δυνάμεων στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές του επόμενου έτους.
«Εύχομαι η ευκαιρία, η οποία δίνεται στην Αριστερά, χωρίς δογματισμούς και ταμπού, στις προσεχείς δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές είκοσι χρόνια μετά, να μην πάει χαμένη και να είναι η πλειοψηφία» σημείωσε.
Μιλώντας για τη δημαρχία της Ντόρας Μπακογιάννη τόνισε ότι υπήρξε η πλέον ευνοημένη των τελευταίων δεκαετιών, δεδομένου ότι η ευτυχής συγκυρία των Ολυμπιακών Αγώνων τής επέτρεψε να διασφαλίσει σημαντικούς οικονομικούς πόρους. «Ωστόσο, θα μπορούσαν να έχουν γίνει περισσότερα».
Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να κατέλθει υποψήφιος ο νυν υπουργός Υγείας, ο κ. Δημαράς σημείωσε ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης θα είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος για κάθε άλλη υποψηφιότητα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέμπη: «Υπήρχε φωτιά κοντά μας, αδιανόητα τυχερή που ζω» – Η ανατριχιαστική μαρτυρία της Ελευθερίας Δρίγκα
- Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βγάζει από τον «πάγο» την εμπορική συμφωνία ΕΕ – ΗΠΑ
- Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Το 3-0 από τον Ζέλσον Μαρτίνς με προβολή (vid)
- Από τα reality στην πολιτική: Η Σάρον Όσμπορν «γλυκοκοιτάζει» το δημαρχείο του Μπέρμιγχαμ
- Στα άκρα η κόντρα Κίνας – Παναμά για τα λιμάνια της διώρυγας
- Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη – Εξαφανίστηκε 14χρονος από δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων

