
«Μπόνους» 50 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες του υπουργείου Παιδείας
Πρόσθετη επιχορήγηση ύψους 50 εκατ. ευρώ από τα κονδύλια του προϋπολογισμού ενέκρινε την Τρίτη το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών προς το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της εκπαίδευσης.
71
Πρόσθετη επιχορήγηση ύψους 50 εκατ. ευρώ από τα κονδύλια του προϋπολογισμού ενέκρινε την Τρίτη το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών προς το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της εκπαίδευσης.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, από το ποσό αυτό θα διατεθούν 35 εκατ. ευρώ προς τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, προκειμένου να καλυφθούν πάγιες και λειτουργικές ανάγκες των ιδρυμάτων, ενώ τα υπόλοιπα 15 εκατ. ευρώ θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών της εκπαίδευσης.
Σε ανακοίνωση του υπουργείου Παδείας αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι με την έκτακτη αυτή επιχορήγηση αποδεικνύεται η σημασία που αποδίδει η κυβέρνηση στην ενίσχυση και την υποστήριξη της εκπαίδευσης και της παιδείας γενικότερα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Χανταϊός: Το ζευγάρι από την Ολλανδία που πέθανε είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»


