Μεγάλο ευχαριστώ σε προπονητή και παίκτες από Σ. Κόκκαλη
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, πανευτυχής από την κατάκτηση του νταμπλ, ευχαρίστησε μέσω γραπτής δηλωσής του, τον προπονητή του Ολυμπιακού και τους παίκτες του «για το δώρο που μας χάρισαν».
Πανευτυχής από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση, μέσω του επίσημου δικτυακού τόπου συλλόγου:
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή και στους παίκτες της ομάδας μας για το δώρο που μας χάρισαν σήμερα. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού. Έναν κόσμο που είναι γεννημένος πρωταθλητής, έναν κόσμο που στάθηκε και θα στέκεται πάντα δίπλα στη θρυλική μας ομάδα. Όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε το πιο σημαντικό νταμπλ στην ιστορία του Ολυμπιακού την Παρασκευή το βράδυ στο Καραϊσκάκη».
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις