Στο τραπέζι της Εθνικής Επιτροπής Απασχόλησης οι εργασιακές σχέσεις
Στο τραπέζι του διαλόγου έρχονται από σήμερα Πέμπτη οι εργασιακές σχέσεις κατά τη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Απασχόλησης στην οποία συμμετέχουν όλοι οι κοινωνικοί εταίροι. Στο επίκεντρο της συζήτησης υπερωρίες και χρόνος εργασίας.
27
Στο τραπέζι του διαλόγου έρχονται από σήμερα Πέμπτη οι εργασιακές σχέσεις κατά τη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Απασχόλησης στην οποία συμμετέχουν όλοι οι κοινωνικοί εταίροι.
Όπως αναφέρεθι η Εξπρές, στο επίκεντρο της συζήτησης, σύμφωνα με τον υπουργό Απασχόλησης Πάνο Παναγιωτόπουλο, θα βρεθούν υπερωρίες και χρόνος εργασίας, ενώ, όπως είπε ο υπουργός, δεν τίθεται θέμα αλλαγής του ορίου απολύσεων.
Οι αλλαγές θα επιδιωχθεί να προωθηθούν με τη συναίνεση των συνδικάτων και των εργοδοτών, επισημαίνει ο κ. Παναγιωτόπουλος.
Η ΓΣΕΕ δέχεται την αλλαγή του καθεστώτος των υπερωριών και τη συζήτηση για τον τρόπο υπολογισμού του εργάσιμου χρόνου, εφόσον όμως οι εργοδοτικές οργανώσεις δεχθούν να εφαρμόσουν το 39ωρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χούλιο Ιγκλέσιας: Η ισπανική δικαιοσύνη «φρενάρει» τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση – Η απάντηση του
- Φλερτ διαρκείας μεταξύ Ρεάλ και Ρόδρι
- Γαλλία: Η Danone ανακαλεί παρτίδες βρεφικού γάλακτος λόγω ανησυχιών για τοξική επιμόλυνσή του προϊόντος
- ΗΠΑ: Πυκνό χιόνι και πολικό ψύχος, δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί αντιμέτωποι με σφοδρή χειμερινή καταιγίδα
- Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Αποστρατεύονται υπαρχηγός και επιτελάρχης
- Φενέρμπαχτσε – Μπασκόνια 84-71: Με ηγέτη τον Χόρτον-Τάκερ οι Τούρκοι
