27

Αίτηση αυτοεξαίρεσης υπέβαλε στον προϊστάμενο της Τριμελούς Διοίκησης του Πρωτοδικείου Γεράσιμο Διονυσάτο, ο ανακριτής του 4ου ειδικού ανακριτικού γραφείου Δημοσθένης Βλάχος, ο οποίος χειρίζεται δικογραφία σε βάρος του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη.

Η αίτηση του ανακριτή στην οποία επικαλείται λόγους ευθιξίας, υπεβλήθη λίγες μέρες μετά τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον του το Εθνικό Ίδρυμα Αθλημάτων της Ρωσίας -που βρίσκεται σε αντιδικία με τον κ. Κόκκαλη- κατηγορώντας τον για κωλυσιεργία στην υποβολή αιτήματος δικαστικής συνδρομής προς τις ελβετικές αρχές για το άνοιγμα λογαριασμού του επιχειρηματία.

Ο δικαστικός θα απέχει από κάθε ανακριτική πράξη μέχρι το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο να αποφανθεί για την αίτηση αυτοεξαίρεσής του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ