Αύξηση 2,4% για τις τιμές χονδρικής το 2004
Αύξηση της τάξεως του 2,4% σημείωσαν οι τιμές χονδρικής το 2004, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΣΥΕ. Ο δείκτης τιμών χονδρικής ανακοινώνεται για τελευταία φορά και αντ αυτού θα χρησιμοποιείται ο δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία.
27
Αύξηση 2,9% σημείωσε ο γενικός δείκτης τιμών χονδρικής τελικών προϊόντων το Δεκέμβριο του 2004, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2003, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία.
Ο δείκτης είχε σημειώσει αύξηση 2% μεταξύ Δεκεμβρίου 2002 – Δεκεμβρίου 2003.
Σε μηνιαία βάση ο γενικός δείκτης σημείωσε αύξηση 0,4%, ενώ από την αντίστοιχη περυσινή σύγκριση η αύξηση ήταν 0,1%.
Στο σύνολο του 2004 οι τιμές χονδρικής αυξήθηκαν κατά 2,4%.
Σημειώνεται ότι ο δείκτης τιμών χονδρικής τελικών προϊόντων ανακοινώνεται για τελευταία φορά από την ΕΣΥΕ και αντ αυτού θα χρησιμοποιείται ο δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Πρίγκιπας Χάρι εναντίον Τραμπ για το Αφγανιστάν – «Υπηρέτησα εκεί. Έχασα φίλους εκεί»
- Κορυδαλλός: Με την απειλή μαχαιριού έκανε τρεις απόπειρες ληστείας σε φαρμακεία μέσα σε λίγη ώρα
- Μετέφερε από την Αίγυπτο χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρα – 32χρονος συνελήφθη στο Αεροδρόμιο
- Η Ιταλία αντίπαλος της Εθνικής πόλο των Ανδρών στον μικρό τελικό για το χάλκινο μετάλλιο
- Τέμπη: Παραδέχτηκε διαγραφές υλικού ο εκπρόσωπος της Interstar – «Ήταν… σκουπίδια»
- Νάπολι: Ο Δήμος έτοιμος να απονείμει την τιμητική υπηκοότητα σε Ντε Λαουρέντις
