Επικροτούν οι βενζινοπώλες το πάγωμα της αδειοδότησης πρατηρίων υγρών καυσίμων
Την ικανοποίησή της για το πάγωμα της χορήγησης αδειών ίδρυσης και λειτουργίας πρατηρίων υγρών καυσίμων μέχρι τη δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος που ρυθμίζει τα θέματα αυτά εξέφρασε την Τρίτη η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδας (ΟΒΕ).
71
Την ικανοποίησή της για το πάγωμα της χορήγησης αδειών ίδρυσης και λειτουργίας πρατηρίων υγρών καυσίμων μέχρι τη δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος που ρυθμίζει τα θέματα αυτά εξέφρασε την Τρίτη η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδας (ΟΒΕ).
Η Ομοσπονδία επισημαίνει ότι θα στηρίξει κάθε μέτρο που κινείται στην εξυγίανση της αγοράς πετρελαιοειδών και της επίλυσης των αιτημάτων του κλάδου, ενώ δηλώνει ότι θα βρεθεί αντιμέτωπη με όλους όσοι στοχεύουν στην εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων και στη διάσπαση των βενζινοπωλών.
Το Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο μεταξύ άλλων καθορίζει νέες αποστάσεις ασφαλείας για την ίδρυση πρατηρίων, αναμένεται να κατατεθεί σύντομα στη Βουλή από το υπουργείο Μεταφορών, σε συνεργασία με τα υπουργεία ΠΕΧΩΔΕ και Οικονομίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Βενεζουέλα: Ο νόμος περί χορήγησης αμνηστίας εγκρίθηκε ομόφωνα από το κοινοβούλιο
- Ουκρανία: Ενας νεκρός σε ουκρανική επίθεση με drones στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας
- Κούβα: Διεθνής εφοδιοπομπή που υποστηρίζεται από την Τούνμπεργκ αναμένεται να φθάσει τον Μάρτιο
- Ιράν προς ΣΑ του ΟΗΕ: Δεν επιδιώκουμε πόλεμο, αλλά θα απαντήσουμε αποφασιστικά – Στόχοι όλα τα μέσα των ΗΠΑ
- Τουρκία: Δημοσιογράφος της DW συλλαμβάνεται για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και «προσβολή» του προέδρου
- Θεσσαλονίκη: Διασώστες του ΕΚΑΒ σώζουν τη ζωή 44χρονου που έπαθε ανακοπή σε χώρο εστίασης