
Το ΠΑΣΟΚ προαναγγέλλει κατάργηση του νόμου για το βασικό μέτοχο όταν γίνει κυβέρνηση
Την κατάργηση του νόμου για το βασικό μέτοχο όταν γίνει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε η αξιωματική αντιπολίτευση, διά στόματος Αννας Διαμαντοπούλου. Δήλωσε ότι ο νόμος είναι βλαπτικός για την επιχειρηματικότητα και το ΠΑΣΟΚ θα θέσει το θέμα σε νέα βάση.
53
Την κατάργηση του νόμου για το βασικό μέτοχο όταν γίνει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε η αξιωματική αντιπολίτευση, διά στόματος Αννας Διαμαντοπούλου, η οποία δήλωσε ότι ο νόμος είναι βλαπτικός για την επιχειρηματικότητα και πως το ΠΑΣΟΚ θα θέσει το θέμα σε νέα βάση.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Τα Νέα, την Παρασκευή, η Αννα Διαμαντοπούλου, προφανώς σε συνεννόηση με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι το κόμμα θα καταργήσει το νόμο για το βασικό μέτοχο, όταν γίνει κυβέρνηση.
Η δέσμευση περί κατάργησης του νομικού πλαισίου συνδέθηκε με την πρόταση οκτώ σημείων που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου για τη διαφάνεια, και που απορρίφθηκε από την κυβέρνηση.
Η κ. Διαμαντοπούλου δήλωσε ακόμη ότι μετά την κατάργηση του νόμου «το ΠΑΣOΚ θα βάλει σε μια εντελώς νέα βάση το όλο θέμα της διαφθοράς και της διαπλοκής, που είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα».
Η συντονίστρια του ΠΑΣΟΚ εξήγησε ότι ο νόμος πρέπει να καταργηθεί, διότι είναι βλαπτικός για την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα, και ζήτησε από τον υπουργό Ανάπτυξης Δημ.Σιούφα, με την ευκαιρία του έτους ανταγωνιστικότητας που είναι το 2005, να ζητήσει τη διεξαγωγή έρευνας για να διαπιστωθούν οι επιπτώσεις του νόμου στην ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακουργηματική δίωξη για ψευδή δήλωση πατρότητας βρέφους – Χειροπέδες σε 48χρονο δικηγόρο και 20χρονη αλλοδαπή
- LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Καστοριά: Εξαπάτησαν τηλεφωνικά 93χρονη και απέσπασαν χρυσές λίρες και μετρητά
- Η σέλφι και τα… χαμόγελα του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πέδρο Σάντσεθ στη Βαρκελώνη
- Μεγάλη φωτιά στην Ακράτα – Ήχησε το 112 για εκκένωση στην Άνω Πορόβιτσα
