
Τρία λεπτά σιγής την ερχόμενη Τετάρτη στις χώρες της ΕΕ για τα θύματα στη ΝΑ Ασία
Τρία λεπτά σιγής θα τηρηθούν το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης σε όλες τις χώρες της ΕΕ σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων της πρωτοφανούς τραγωδίας στη ΝΑ Ασία. Οι σημαίες στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα κυματίζουν μεσίστιες.
30
Τρία λεπτά σιγής θα τηρηθούν το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης σε όλες τις χώρες της ΕΕ σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων της πρωτοφανούς τραγωδίας στη ΝΑ Ασία. Οι σημαίες στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα κυματίζουν μεσίστιες.
Η απόφαση ελήφθη στις 31 Δεκεμβρίου στη συνάντηση του πρωθυπουργού της Ολλανδίας, Γιαν Πέτερ Μπαλκενέντε, με τον ομόλογό του Λουξεμβούργου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Το Μεγάλο Δουκάτο ανέλαβε από την Πρωτοχρονιά την προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ για το πρώτο εξάμηνο του 2005.
Η κυβέρνηση του Λουξεμβούργου ζήτησε να συγκληθεί έκτακτο συμβούλιο των 25 αρμόδιων υπουργών -στις 7 Ιανουαρίου- προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις τόσο σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο, για την αποστολή βοήθειας, όσο και σε μακροπρόθεσμο, αναφορικά με την ανοικοδόμηση στις πληγείσες περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο
- Ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον Αλέκο Δασκαλάκη πριν τη μοιραία διαδρομή – Νέες πληροφορίες στο φως
- Δεν χώνεψε την παραίτηση ο Λαζαρίδης και… επιτίθεται με troll στη Ντόρα
- Γιορτή σήμερα 19 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Έφυγε με το διπλό και κουνάει… σεντόνι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.04.2026]

