Σε νέα, περιορισμένη, αναδιάταξη των δυνάμεων του στο Λίβανο προχώρησε το Σάββατο ο στρατός της Συρίας, κλείνοντας τα γραφεία των υπηρεσιών πληροφοριών του στρατού στα προάστια της Βηρυτού και στο βόρειο τμήμα της χώρας. Είχε προηγηθεί συμφωνία Λαχούντ-Αλ Ασαντ.
Σε νέα, περιορισμένη, αναδιάταξη των δυνάμεων του στο Λίβανο προχώρησε το Σάββατο ο στρατός της Συρίας, κλείνοντας τα γραφεία των υπηρεσιών πληροφοριών του στρατού στα προάστια της Βηρυτού και στο βόρειο τμήμα της χώρας.
«Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες των προέδρων του Λιβάνου και της Συρίας Εμίλ Λαχούντ και Μπασάρ Αλ Ασαντ, ο συριακός στρατός αποφάσισε να κλείσει τα γραφεία των υπηρεσιών πληροφοριών του συριακού στρατού που βρίσκονταν κοντά στο αεροδρόμιο της Βηρυτού, στα νότια περίχωρα της πρωτεύουσας, στο Μπατρούν και σε άλλα σημεία» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο λιβανικός στρατός.
Τα μέτρα «ελήφθησαν στο πλαίσιο των επιχειρήσεων αναδιάταξης των συριακών στρατευμάτων και του συντονισμού ανάμεσα στους ηγέτες των δυο χωρών» προστίθεται στην ανακοίνωση.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.