
Περισσότερο από έναν μήνα εκτός αγώνων ο Νίστελροϊ λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο
Για περισσότερο από ένα μήνα θα παραμείνει εκτός αγώνων ο Ρούουντ Φαν Νιστελρόι. Όπως είπε ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ο Ολλανδός θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 4-6 εβδομάδων εξαιτίας του τραυματισμού του στον αχίλλειο τέντοντα.
66
Για περισσότερο από ένα μήνα θα παραμείνει εκτός αγώνων ο Ρούουντ Φαν Νιστελρόι, όπως δήλωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλεξ Φέργκιουσον.
Μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με την Κρύσταλ Πάλας (5-2) για το πρωτάθλημα, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» είπε ότι ο Ολλανδός θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 4-6 εβδομάδων εξαιτίας του τραυματισμού του στον αχίλλειο τέντοντα.
«Αυτό που δεν θέλουμε είναι να υποβληθεί σε επέμβαση» είπε χαρακτηριστικά ο Φέργκιουσον για τον Νίστελρόι, που εφέτος έχει πετύχει 12 τέρματα, αλλά έχει απουσιάσει από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της ομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο θεσμός της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας και το Σύνταγμα: Μια λεπτή ισορροπία
- «Ο Καρέτσας στο στόχαστρο της Τσέλσι και άλλων ομάδων της Premier League»
- Νέα Αριστερά για επίσκεψη Μακρόν: Ο Μητσοτάκης πορεύεται για ακόμη μια φορά δουλοπρεπώς
- Ο ΟΤ στο Delphi Economic Forum XI
- Οι εκλογές, η επαρχία, το σινεμά – «Προεκλογικές Εκστρατείες: Δημοκρατία ή Χειραγώγηση» στην Ταινιοθήκη
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός μηχανής για υπερβολική ταχύτητα – Έτρεχε με 149 χλμ. σε περιοχή με όριο τα 50

