Παραμένει στην κυβέρνηση Μπους ο υπουργός Οικονομικών, αποχωρεί ο υπουργός Βετεράνων
Παρελθόν από την αμερικανική κυβέρνηση και τη θέση του υπουργού Βετεράνων αποτελεί από την Τετάρτη ο Αντονι Πρίντσιπι. Στη θέση του παραμένει ο υπουργός Οικονομικών Τζον Σνόου.
Παρελθόν από την αμερικανική κυβέρνηση και τη θέση του υπουργού Βετεράνων αποτελεί ο Αντονι Πρίντσιπι.
«Μετά από τέσσερα χρόνια αφιερωμένα σε μια σημαντική αποστολή και σε ένα υπουργείο που αγαπώ, ήλθε τώρα η ώρα να ασχοληθώ με νέες ευκαιρίες και διαφορετικές προκλήσεις» αναφέρει ο Πρίντσιπι σε επιστολή του προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, με ημερομηνία 16 Νοεμβρίου, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη.
Ο Πρίντσιπι, βετεράνος του πολέμου στο Βιετνάμ, είναι ο ένατος υπουργός που αποχωρεί από το αξίωμά του, μετά την επανεκλογή του Τζ.Μπους στην προεδρία των ΗΠΑ.
Όπως μετέδωσε το Reuters, σε γραπτή δήλωσή του ο Αμερικανός πρόεδρος εξήρε το έργο του Πρίντσιπι, απέφυγε ωστόσο να ανακοινώσει το διάδοχό του.
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε, πάντως, ότι στη θέση του παραμένει ο υπουργός Οικονομικών Τζον Σνόου. «Ο πρόεδρος ζήτησε από τον υπουργό Σνόου να συνεχίσει να υπηρετεί για δεύτερη θητεία και (ο πρόεδρος) είναι ικανοποιημένος γιατί ο κ. Σνόου δέχθηκε» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σκοτ ΜακΚλίλαν.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.