
Εισαγγελική έρευνα για τις ζημιές στο Αττικόν νοσοκομείο από τη νεροποντή
Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διερευνηθούν οι αιτίες για τις σοβαρές ζημιές στο Αττικό Νοσοκομείο από την πρόσφατη νεροποντή διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας ζήτησε καταγραφή των ζημιών από το ΤΕΕ.
43
Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθούν οι αιτίες για τις σοβαρές ζημιές που υπέστη το Αττικό Νοσοκομείο στο Χαϊδάρι από την πρόσφατη νεροποντή, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Η έρευνα διατάχθηκε με αφορμή καταγγελίες στον Τύπο που αναφέρονταν σε κακοτεχνίες στην κατασκευή του νοσοκομείου.
Τη διενέργεια της έρευνας ανέλαβε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Μαρία Γκανέ, η οποία καλείται να διακριβώσει αν προκύπτουν ευθύνες και σε βάρος ποιων προσώπων.
Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας Νικήτας Κακλαμάνης ζήτησε από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας να καταγράψει τις ζημιές στο Αττικό Νοσοκομείο, αλλά και να διερευνήσει «τι έγινε μέχρι τώρα, για να φτάσουμε στα χθεσινά χάλια και ρεζιλίκια».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τεχεράνη και Ουάσινγκτον βρίσκονται μακριά από το τέλος της σύγκρουσης, αλλά στο Ορμούζ τα νέα είναι καλύτερα
- Τουλάχιστον 70 νεκροί στο κεντρικό Μάλι σε επιθέσεις τρομοκρατών που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα
- Η 61η Μπιενάλε της Βενετίας άνοιξε τις πύλες της με Banksy και διαδηλώσεις
- Απομακρύνεται το ενδεχόμενο για ανταλλαγή αιχμαλώτων λέει ο Πούτιν
- Σάκοτα: «Είχα ένα προαίσθημα πως η διαφορά δεν ήταν αρκετή»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακη 10.05.2026]


