Διερευνητικές επαφές της Alcan για πώληση των μετοχών της Αλουμίνιον Ελλάδος
Η Alcan γνωστοποιεί ότι βρίσκεται στη διαδικασία αξιολόγησης της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της Αλουμίνιον Ελλάδος και έχει ξεκινήσει συζητήσεις με ενδιαφερόμενους επενδυτές, υπό την κάλυψη συμφωνητικών εμπιστευτικότητας.
36
Την απάντηση της καναδικής εταιρίας Alcan, βασικού μετόχου της Αλουμίνιον της Ελλάδος, απέστειλε τη Δευτέρα στο ΔΣ του Χρηματιστηρίου Αθηνών η διοίκηση της εισηγμένης εταιρίας.
Η επιστολή αναφέρει ότι η Alcan βρίσκεται στη διαδικασία αξιολόγησης της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της Αλουμίνιον και στο πλαίσιο της διαδικασίας αυτής έχει ξεκινήσει συζητήσεις με ενδιαφερόμενους επενδυτές, υπό την κάλυψη συμφωνητικών εμπιστευτικότητας.
Η Alcan γνωστοποιεί ότι παρέλαβε και επί του παρόντος εξετάζει διάφορες έγγραφες προσφορές, αλλά δεν έχει μέχρι στιγμής καμία απόφαση.
Η εταιρεία δεσμεύεται να ενημερώσει την Αλουμίνιον και τους μετόχους της αμέσως μόλις ληφθεί οριστική απόφαση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Επισήμως κυβέρνηση υποδίκων και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η Νέα Δημοκρατία
- Ακρίβεια: Προς νέα άνοδο ο πληθωρισμός τροφίμων – Οι ακραίοι καύσωνες «πιέζουν» περισσότερο από τον πόλεμο
- Είναι η Μάσα και ο Αρκούδος πράκτορας του Πούτιν; – Σάλος στη Βρετανία για την «πλύση εγκεφάλου στα παιδιά»
- Πτήσεις: Η μεσαία θέση στα αεροπλάνα παύει να είναι ενοχλητική – Τι λανσάρουν αεροπορικές εταιρείες
- Σταύρος Φλώρος: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Μίλτος Ζαμπάρας
- Ιράν: Έκτη συνεχόμενη νύχτα βομβαρδισμών των ΗΠΑ – Στοχοποίησαν πολιτικές υποδομές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442