Πτωτική τάση στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Δευτέρα
Το ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα που επικρατεί στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επηρεάζει και τη Σοφοκλέους, καθώς ο γενικός δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών παρουσιάζει πτώση κατά 0,53%, φθάνοντας στις 2.453,82 μονάδες, το μεσημέρι της Δευτέρας.
53
Το ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα που επικρατεί στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επηρεάζει και τη Σοφοκλέους, καθώς ο γενικός δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών το μεσημέρι της Δευτέρας παρουσιάζει πτώση.
Συγκεκριμένα, ο γενικός δείκτης τιμών στις 12:20 διαμορφώνεται στις 2.453,82 μονάδες, παρουσιάζοντας απώλειες κατά 0,53%.
Ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης είναι μειωμένος κατά 0,49%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί κατά 0,91% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης παρουσιάζει απώλειες κατά 0,93%.
Αρνητική εικόνα εμφανίζουν όλοι οι επιμέρους κλαδικοί δείκτες, με εξαίρεση των Τηλεπικοινωνιών που ενισχύεται κατά 0,15%.
Οι Ασφάλειες έχουν τη μεγαλύτερη πτώση κατά 1,90% και ακολουθούν οι κλάδοι της Κλωστοϋφαντουργίας και των Εκδόσεων με πτώση 1,70% και 1,44% αντίστοιχα.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 24,2 εκατ. ευρώ.
Απο τις μετοχές που έχουν κάνει πράξη, 39 ενισχύονται, 192 υποχωρούν και 49 είναι σταθερές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τουρκία: Ανακοίνωσε την ενσωμάτωση συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου σε drone
- Γαλλία: Δύο 16χρονοι συνελήφθησαν για τρομοκρατία – «Γοητευμένος» ο ένας από τον τζιχαντισμό
- Αυστρία: Στους πέντε οι νεκροί από τις χιονοστιβάδες
- Λευκός Οίκος: Η κυβέρνηση Τραμπ καταργεί ορισμένους δασμούς έπειτα από την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου
- Ειρηνικός: Νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ σκοτώνει 3 ανθρώπους που επέβαιναν σε σκάφος
- Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για τον νέο παγκόσμιο δασμό 10%