
Το ΓΕΝ ανέλαβε την ΕΔΕ για τις καθυστερήσεις ενημέρωσης στην υπόθεση του Σινούκ
Ο υπαρχηγός ΓΕΝ, υποναύαρχος Αντώνης Σουρβίνος, ανέλαβε τη διενέργεια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που έχει διαταχθεί γιατί υπήρξε καθυστέρηση στην ενημέρωση της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας για το δυστύχημα με το Σινούκ.
28
Ο υπαρχηγός ΓΕΝ, υποναύαρχος Αντώνης Σουρβίνος, ανέλαβε τη διενέργεια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που έχει διαταχθεί για να διαπιστωθεί γιατί υπήρξε καθυστέρηση στην ενημέρωση της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας για το δυστύχημα με το Σινούκ.
Εκτιμάται ότι το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανέλαβε ως μη εμπλεκόμενος φορέας τη διενέργεια της ΕΔΕ, η οποία ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όπως διαβεβαίωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Κρήτη: Συναγερμός από την εξαφάνιση 43χρονης από το Ηράκλειο
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Γιορτή σήμερα 21 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

