Από το Ηρώδειο στη Βουλιαγμένη ταξιδεύει την Παρασκευή η Παραολυμπιακή Φλόγα
Η Παραολυπιακή λαμπαδηδρομία συνεχίζεται την Παρασκευή για δεύτερη ημέρα, με τη Φλόγα να περνά από τη Δάφνη, την Ηλιούπολη και τελικά τη Βουλιαγμένη. Στο μεταξύ, τα μέλη της Παραολυμπιακής οικογένειας καταφθάνουν στο «Ελ.Βενιζέλος».
36
Η Παραολυπιακή λαμπαδηδρομία συνεχίζεται την Παρασκευή για δεύτερη ημέρα. Αφότου διανυκτέρευσε στο Ηρώδειο, η Φλόγα συνεχίζει τη διαδρομή της σε 54 περιοχές της Αττικής.
Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται από τις 10:00 έως τις 19:00, καθώς οι λαμπαδηδρόμοι περνούν από τη Δάφνη, τον Υμηττό, την Ηλιούπολη, την Αργυρούπολη, το Ελληνικό, τη Γλυφάδα, τη Βούλα, την Βάρη και τη Βάρκιζα. Το απόγευμα η φλόγα αναμένεται στη Βουλιαγμένη όπου και θα διανυκτερεύσει.
Το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου η Φλόγα θα εισέλθει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και θα ανάψει τον κεντρικό βωμό, κηρύσσοντας την έναρξη της φετινής Παραολυμπιάδας.
Αρχισαν οι αφίξεις των αθλητών
Στο μεταξύ, τα μέλη της Παραολυμπιακής οικογένειας άρχισαν να καταφθάνουν στο «Ελ.Βενιζέλος». Περίπου 2.000 αθλητές, συνοδοί και παράγοντες αναμένονται την Παρασκευή, ενώ μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν φτάσει 4.462 άτομα, με συνολικά 670 πτήσεις.
Όπως αναφέρουν Τα Νέα της Παρασκευής, οι αθλητές θα διαμείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό, ενώ τα μέλη της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής έχουν κρατήσει δωμάτια στα ξενοδοχεία Intercontintal και Ledra Mariott της Λεωφόρου Συγγρού.
Στην Αθήνα αναμένονται επίσης οι 3.000 δημοσιογράφοι που θα καλύψουν τη διοργάνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Η κυβέρνηση Τραμπ αποκαλύπτει μέρος του εκρηκτικού φακέλου Επσταϊν
- Ρωσία: Ταξιδεύει στις ΗΠΑ ο απεσταλμένος του Πούτιν για συνάντηση με Γουίτκοφ και Κούσνερ
- Αϊτή: Δύναμη ασφαλείας 7.500 ανδρών διαφόρων χωρών συγκροτούν οι ΗΠΑ για να υποταχθούν οι συμμορίες
- Συρία: Πλήξαμε «πάνω από 70 στόχους» με «αεροσκάφη, ελικόπτερα και πυροβολικό», λένε οι ΗΠΑ
- Βολιβία: Διαδηλώσεις εναντίον της κατάργησης των επιδοτήσεων στα καύσιμα από τη νέα δεξιά κυβέρνηση
- Σουδάν: Ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός ζητά ο Ρούμπιο – «Αυτό που γίνεται εκεί πέρα είναι φρικτό»