Μεικτή εικόνα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια τη Δευτέρα
Μεικτή εικόνα εμφανίζουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια τη Δευτέρα, με τη μετοχή της Bayer να καταγράφει απώλειες, μετά την ανακοίνωση ότι θα προχωρήσει στην εξαγορά μονάδας της ελβετικής Roche αντί του ποσού των 2,38 δισ. ευρώ.
27
Μεικτή εικόνα εμφανίζουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια τη Δευτέρα, με τη μετοχή της Bayer να καταγράφει απώλειες, μετά την ανακοίνωση ότι θα προχωρήσει στην εξαγορά μονάδας της ελβετικής Roche αντί του ποσού των 2,38 δισ. ευρώ.
Ο δείκτης των πενήντα blue chips της ευρωζώνης Dow Jones Euro Stoxx 50 υποχωρεί κατά 0,08% στις 2.605,53 μονάδες.
Η μετοχή της Bayer υποχωρεί, καθώς το ποσό της εξαγοράς ήταν λίγο μεγαλύτερο από το αναμενόμενο.
Πτωτικά κινείται και η μετοχή της δεύτερης μεγαλύτερης πορτογαλικής τράπεζας Banco Comercial Portugues (-3,8%), καθώς η μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας ανακοίνωσε ότι θα πωλήσει 110 εκατ. μετοχές της BCP μέσα στις δύο επόμενες ημέρες.
Στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου ο FTSE ενισχύεται κατά 0,07% στις 4.342,30 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC 40 σημειώνει οριακή άνοδο 0,02% στις 3,611,06 μονάδες και στη Φρανκφούρτη ο DAX είναι χαμηλότερα κατά 0,12% στις 3.841,20 μονάδες.
Το Χρηματιστήριο του Τόκιο ήταν σήμερα κλειστό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ν. Κορέα απέναντι στη Β. Κορέα: γιατί το Πεντάγωνο περνά τη σκυτάλη στη Σεούλ
- «Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι σε επαφές με τη Λίβερπουλ»
- Σύρος: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας στο λιμάνι της Ερμούπολης
- Λέρος: Στάσεις εργασίας των γιατρών στο Νοσοκομείο Λέρου
- Ολυμπιακός: Το κέρδος από το «γεμάτο» ρόστερ και το ποσοστό του Άγιαξ
- Γιατί κάποιοι άνθρωποι νοσούν βαριά με κρυολόγημα και άλλοι όχι
