
Τον «Ιππόλυτο» του Ευριπίδη παρακολούθησε στην Επίδαυρο ο πρωθυπουργός
Με σύστημα και μεθοδικότητα μπορούμε να κάνουμε τον χώρο του Πολιτισμού το μεγάλο πλεονέκτημα της Ελλάδας, δήλωσε ο πρωθυπουργός μετά το τέλος της παράστασης «Ιππόλυτος» του Ευριπίδη, την οποία ανέβασε στο αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου το Εθνικό Θέατρο.
36
Με σύστημα και μεθοδικότητα μπορούμε να κάνουμε τον χώρο του Πολιτισμού το μεγάλο πλεονέκτημα της Ελλάδας, σ έναν κόσμο που διψά για αξίες, δήλωσε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός, μετά το τέλος της παράστασης «Ιππόλυτος» του Ευριπίδη, την οποία ανέβασε στο αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου το Εθνικό Θέατρο.
Με το ίδιο έργο εγκαινιάστηκε ο θεσμός των Επιδαυρίων πριν από ακριβώς 50 χρόνια.
Ο Κ.Καραμανλής χαρακτήρισε την παράσταση σπουδαία και συνεχάρη θερμά τους ανθρώπους του Εθνικού Θεάτρου, τον σκηνοθέτη, τους ηθοποιούς, αλλά και όλους τους συντελεστές.
«Ήταν πραγματικά μια πολύ καλή δουλειά» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και υπουργός Πολιτισμού, προσθέτοντας ότι «και βέβαια έχει τη δική του συμβολική αξία το σημερινό γεγονός, γιατί είναι ακριβώς 50 χρόνια από τότε που, με Ιππόλυτο για πρώτη φορά, το Εθνικό Θέατρο εγκαινίασε το θεσμό των Επιδαυρίων. Έναν θεσμό επιτυχημένο, που αποδεικνύει ότι με σκληρή δουλειά, με σύστημα, με μεθοδικότητα μπορούμε να κάνουμε πράγματι τον χώρο του Πολιτισμού το μεγάλο πλεονέκτημα της Ελλάδας, σ΄ έναν κόσμο που διψά για αξίες, για αρχές και για ιδανικά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Το Ιράν επιθυμεί διακαώς συμφωνία, λέει ο Τραμπ
- Οι ΗΠΑ χτυπούν πολιτικές και στρατιωτικές υποδομές στην Αχβάζ – Εκκενώθηκε παιδοογκολογικό νοσοκομείο
- Ισπανία – Αργεντινή σε έναν ιστορικό τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου (vids)
- Η Ουκρανία πραγματοποίησε δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου, σύμφωνα με τον παραιτηθέντα υπουργό Αμυνας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Η Αθήνα απαντάει
- ΕΛΑΣ: Υπέρ της ενίσχυσης του μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο μέσω διαφανών και αξιοκρατικών διαδικασιών





