
Αδεια εισόδου στους ανυπότακτους του εξωτερικού για ευρωεκλογές και Ολυμπιακούς
Απόφαση που θα επιτρέπει την ελεύθερη είσοδο και παραμονή στην Ελλάδα των ανυπότακτων του εξωτερικού, προκειμένου να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, υπέγραψε -σύμφωνα με πληροφορίες- ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος.
38
Απόφαση που θα επιτρέπει την ελεύθερη είσοδο και παραμονή στην Ελλάδα των ανυπότακτων του εξωτερικού, προκειμένου να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, υπέγραψε -σύμφωνα με πληροφορίες- ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος.
Οι ανυπότακτοι θα μπορούν να έλθουν στην Ελλάδα χωρίς να υποβληθούν σε στρατολογικό έλεγχο από τις 19 Μαΐου έως τις 27 Ιουνίου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ανυπότακτοι του εξωτερικού θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν επίσης τους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες με υπουργική απόφαση, που θα υπογραφεί εντός των προσεχών ημερών.
Το διάστημα που θα μπορούν να παραμείνουν στην Ελλάδα χωρίς στρατολογικό έλεγχο θα είναι από 1ης Αυγούστου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2004.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Στον «πάγο» οι συνομιλίες Ιράν-ΗΠΑ εν μέσω έντασης στο Ορμούζ – Συνεχίζονται οι φονικές επιθέσεις των IDF στον Λίβανο
- Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές σε όλη τη χώρα
- Οι τρεις κινήσεις που πηγαίνουν την άσκηση σε άλλο επίπεδο
- Καύσιμα: «Πέταξε» η τιμή του ντίζελ στην Ελλάδα – Αυξήσεις «φωτιά» στην αντλία – Η σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο
- Σελένα Γκόμεζ: Πρωταγωνίστρια στο φιλόδοξο γουέστερν του Μπρέιντι Κόρμπετ
- Όποιος βιάζεται…: Γιατί χάνουμε τόσο εύκολα την υπομονή μας;

