
Η κατάσταση στην Κύπρο δεν επηρεάζει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, δήλωσε ο Ερντογάν
Η κατάσταση στην Κύπρο «δεν επηρεάζει τις διμερείς σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας» δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λίγες ώρες πριν από τη συνάντησή του με τον Κώστα Καραμανλή στο Σεράγεβο. Η συνάντηση των δύο πρωθυπουργών θα γίνει στις 13:45 (ώρα Ελλάδας).
38
Για τις 13:45 (ώρα Ελλάδας) έχει μετατεθεί η συνάντηση του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Κώστα Καραμανλή την Τετάρτη. Στο επίκεντρο των συζητήσεων, που πραγματοποιείται στο περιθώριο της συνόδου των εννέα χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, θα βρεθεί η κατάσταση στην Κύπρο.
«Γνωρίζω την άποψή του για το καθεστώς στην Κύπρο και εκείνος γνωρίζει τη δική μου. Σήμερα απλώς θα επαναβεβαιώσουμε τις απόψεις μας» δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός μιλώντας στην εφημερίδα Ντνέβνι Αβάζ και προσέθεσε ότι η κατάσταση στην Κύπρο «δεν επηρεάζει τις διμερείς σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας».
«Δε θέλουμε να αναμείξουμε την Κύπρο και τα θέματα που αφορούν το καθεστώς της στις σχέσεις μας» τόνισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κρήτη: Σοκαριστικό τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Στο νοσοκομείο ένας σοβαρά τραυματίας
- Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για την ανανέωση της θητείας των τριών ευρωπαίων εισαγγελέων
- Όταν όλα «δείχνουν» Μπαρτσελόνα
- Αναστολή φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων και απαλλαγή από δημοτικά τέλη για πληγέντες από τον αφθώδη πυρετό
- Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Πόσες πιθανότητες έχει να υπερασπιστεί τον τίτλο της η Αργεντινή
- Eva Douzinas, CEO of the Rauch Foundation, On Open Pen Fish Farming In Greece
