
Τελετή προς τιμή του Ιωάννη Διώτη πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης
Τελετή προς τιμή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωάννη Διώτη, λόγω της αποχώρησής του από τη θέση του προέδρου του Συμβουλίου Συντονισμού και Ανάλυσης του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στους χώρους του υπουργείου.
71
Τελετή προς τιμή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωάννη Διώτη, λόγω της αποχώρησής του από τη θέση του προέδρου του Συμβουλίου Συντονισμού και Ανάλυσης του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στους χώρους του υπουργείου.
Στην τελετή παρέστησαν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιώργος Βουλγαράκης, ο υφυπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο γενικός γραμματέας, Λεωνίδας Ευαγγελίδης, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Φώτης Νασιάκος, ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Παύλος Αποστολίδης, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Αντιτρομοκρατική) Στέλιος Σύρρος και ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.
Τη θέση του εποπτεύοντος εισαγγελέα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας για τα επόμενα δύο χρόνια αναλαμβάνει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Ασπρογέρακας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κρήτη: Σοκαριστικό τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Στο νοσοκομείο ένας σοβαρά τραυματίας
- Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για την ανανέωση της θητείας των τριών ευρωπαίων εισαγγελέων
- Όταν όλα «δείχνουν» Μπαρτσελόνα
- Αναστολή φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων και απαλλαγή από δημοτικά τέλη για πληγέντες από τον αφθώδη πυρετό
- Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Πόσες πιθανότητες έχει να υπερασπιστεί τον τίτλο της η Αργεντινή
- Eva Douzinas, CEO of the Rauch Foundation, On Open Pen Fish Farming In Greece
