Με Μάνο και Ανδριανόπουλο συναντήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου
Συνεργασία με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς και με τους Στ.Μάνο και Α.Ανδριανόπουλο, είχε την Τετάρτη ο Γ.Παπανδρέου. Κατόπιν της συνάντησης, ο αρχηγός του κόμματος Οι Φιλελεύθεροι δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ωφελήθηκε όσο θα μπορούσε από το άνοιγμα στην κεντροδεξιά.
51
Συνεργασία με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς και με τους Στ.Μάνο και Α.Ανδριανόπουλο είχε την Τετάρτη ο Γ.Παπανδρέου στην οικία του στο Καστρί.
Κατόπιν της συνάντησης, ο αρχηγός του κόμματος Οι Φιλελεύθεροι δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ωφελήθηκε όσο θα μπορούσε από το άνοιγμα στην κεντροδεξιά.
Από πλευράς του, ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος εκτίμησε πως η προσπάθεια θα έχει «πολύ ευμενή κατάληξη στο μέλλον».
Σχετικά με το κυβερνητικό σχήμα της ΝΔ επισήμανε ότι είναι το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσε να σχηματίσει ο Κώστας Καραμανλής, υπογραμμίζοντας ότι η νέα κυβέρνηση θα κριθεί από το έργο της.
Ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε στην κατοικία του στο Καστρί με τους Κώστα Λαλιώτη, Κώστα Σκανδαλίδη και Δημήτρη Ρέππα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ: Η τελευταία(;) διάσπαση: «Έφοδος» της μειοψηφίας στην Κουμουνδούρου – Το σχέδιο Πολάκη για να φάει… τη Δούρου
- Πολυτέλεια; Ξεχάστε όσα ξέρατε – Οι εκατομμυριούχοι της ΑΙ ξοδεύουν αλλού τα χρήματά τους
- ΕΛΑΣ: 400+1 πολίτες από την κοινωνία στο Εθνικό Συμβούλιο – Όλα τα ονόματα στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο
- Συνταγή: Μεσογειακά ζυμαρικά με ψητή φέτα
- ΠΑΣΟΚ: Συντηρεί την κόντρα με την κυβέρνηση για το πρόγραμμα – Νέα συνέντευξη τύπου Ανδρουλάκη για τις 17 παρεμβάσεις στις συντάξεις
- Μην «κλέβεις» χρόνο από τον ύπνο σου
- Καιρός: Έως τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
- Για πρώτη φορά πράσινο φως για «φωτοβολταϊκά στο μπαλκόνι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442