
O Μιλτιάδης Έβερτ επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας
Ο Μιλτιάδης Έβερτ είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ. Ακολουθούν ο Γ.Σουφλιάς, η Ελευθερία Μπερνιδάκη, ο Θ.Ρουσόπουλος και ο Γ.Βαληνάκης. Στη λίστα καθηγητές πανεπιστημίου, μία πολύτεκνη, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και η πρόεδρος των Special Olympics.
30
Ο Μιλτιάδης Έβερτ είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, τα ονόματα του οποίου ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής. Ακολουθούν ο Γ.Σουφλιάς, η Ελευθερία Μπερνιδάκη, καθηγήτρια ιδιωτικού κολεγίου με σπουδές στο εξωτερικό, η οποία είναι τυφλή από τριών ετών, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος και ο Γιάννης Βαληνάκης.
Την έκτη θέση καταλαμβάνει η Χρυσή Καρύδη, κόρη του ποιητή Νίκου Καρύδη που ασχολείται με εκδόσεις. Ακολουθούν η Ιωάννα Δεσποτοπούλου πρόεδρος των Special Olympics, ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος καθηγητής πανεπιστημίου και γενικός διευθυντής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής και η Όλγα Βαγενά – Γούλα πολύτεκνη μητέρα.
Στη δέκατη θέση ο πρώην βουλευτής Αλέξανδρος Λυκουρέζος, στην ενδέκατη η δικηγόρος και πρώην εκπρόσωπος του ΚΕΠ, Ελίζα Βόζεμπεργκ και στη 12η θέση ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χρήστος Κουρούσης.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Θ.Ρουσόπουλος δήλωσε ότι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος αντανακλά τις προτεραιότητες της ΝΔ «ως αυριανή κυβέρνηση του τόπου».
«Προτεραιότητες στην κοινωνία. Προτεραιότητες στον κόσμο του πνεύματος. Προτεραιότητες σε ανθρώπους, οι οποίοι τόσο στην επιστήμη τους, όσο και στον χώρο της πολιτικής, έχουν πολλά να προσφέρουν στον τόπο. Αυτές οι προτεραιότητες πιστεύουμε ότι θα κριθούν στην αυριανή διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης
- Επιπλέον 37.000 νοικοκυριά εντάσσονται στο «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»
- LIVE: Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Παυλόπουλος: Η Κοβέσι και οι Έλληνες δικαστικοί στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κάνουν καλά τη δουλειά τους
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό
- Όλα καλά – Ο Ίθαν Χοκ εγκρίνει τον γαμπρό του