
Η χώρα χρειάζεται αλλαγή αγροτικής πολιτικής, δήλωσε ο Κ.Καραμανλής από τον Μαραθώνα
Αγρότες στο Μαραθώνα, οι οποίοι επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία, επισκέφθηκε την Τρίτη ο Κ.Καραμανλής. Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά δίνει υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
38
Αγρότες στο Μαραθώνα, οι οποίοι επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία, επισκέφθηκε την Τρίτη ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής και συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο κ. Καραμανλής επισκέφθηκε δύο κατεστραμμένα θερμοκήπια, το ένα εννέα στρεμμάτων με τριανταφυλλιές και το άλλο τεσσάρων στρεμμάτων με κηπευτικά. Στη συνέχεια, είχε συζήτηση με αγρότη της περιοχής για το θέμα των πανωτοκίων.
Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι η κυβέρνηση «για άλλη μια φορά δίνει υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα» και ότι ο ΕΛΓΑ δεν ανταποκρίνεται στο ρόλο του. Συμπλήρωσε ότι θα πρέπει να γίνει έγκαιρα η καταγραφή των ζημιών και να καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους πληγέντες σε ολόκληρη τη χώρα, σημειώνοντας ότι οι αγρότες δεν μπορούν να εγκαταλείπονται από την πολιτεία, η οποία θα πρέπει να σταθεί δίπλα τους.
Η χώρα, κατέληξε ο κ. Καραμανλής, χρειάζεται αλλαγή αγροτικής πολιτικής και αυτό θα κάνει πράξη η ΝΔ από τις 8 Μαρτίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Βενεζουέλα και Κολομβία ανακοινώνουν στρατιωτική συνεργασία ενάντια στις «μαφίες»
- Η G7 ανησυχεί για τη σημαντική ενίσχυση των πυρηνικών οπλοστασίων της Κίνας και της Ρωσίας
- Η Google θα επενδύσει 40 δισ. δολάρια στην εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης Anthropic
- Λευκός Οίκος: Χωρίς τον όρο «γενοκτονία» η ανακοίνωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων
- Γάζα: Νέες σφαγές, ακόμα και παιδιών, από τις ισραηλινές δυνάμεις – Σκότωσαν μητέρα με 2 παιδιά της
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός 10%
