
Έδεσε ανοιχτά της Εύβοιας το φορτηγό πλοίο «Χριστίνα Κ»
Αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή έξω από το Μαντούδι της Εύβοιας βρίσκεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής το φορτηγό πλοίο «Χριστίνα Κ», το οποίο έμεινε ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης, ενώ έπλεε φορτωμένο κάρβουνο ανοιχτά της Β.Εύβοιας.
43
Αγκυροβολημένο με ασφάλεια στη θαλάσσια περιοχή έξω από το Μαντούδι της Εύβοιας βρίσκεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής το φορτηγό πλοίο «Χριστίνα Κ», το οποίο έμεινε ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης, ενώ έπλεε φορτωμένο κάρβουνο ανοιχτά της Β.Εύβοιας.
Δίπλα στο πλοίο, με πλήρωμα 9 Έλληνες ναυτικούς που είναι καλά στην υγεία τους, βρίσκεται το φορτηγό πλοίο «Δήμητρα Κ», ενώ αναμένεται ρυμουλκό που θα οδηγήσει το «Χριστίνα Κ» με ασφάλεια στο λιμάνι του Μαντουδίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Γάζα: Νέες σφαγές, ακόμα και παιδιών, από τις ισραηλινές δυνάμεις – Σκότωσαν μητέρα με 2 παιδιά της
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός 10%
- Πόλεμος στο Ιράν: Πώς απειλεί την fast fashion – Έρχεται κύμα ανατιμήσεων σε ρούχα και sneakers
- Η Google επενδύει έως και 40 δισ. δολάρια στην Anthropic
- Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Σοκ για τη «Βασίλισσα» στο 90+4′, πιο κοντά στον τίτλο η Μπαρτσελόνα
- Γιορτή σήμερα 25 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


