
Στον εισαγγελέα οι φάκελοι των υποθέσεων της Γενικής Τράπεζας και της αγοράς Leopard
Στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών διαβιβάστηκαν οι αναφορές σχετικά με την πώληση μετοχών της Γενικής Τράπεζας στον γαλλικό όμιλο Societe Generale καθώς και τα δημοσιεύματα του περιοδικού Spiegel για την αγορά των αρμάτων Leopard.
30
Στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών διαβιβάστηκαν οι αναφορές σχετικά με την πώληση μετοχών της Γενικής Τράπεζας στον γαλλικό όμιλο Societe Generale καθώς και τα δημοσιεύματα του περιοδικού Spiegel για την αγορά των αρμάτων μάχης Leopard 2.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δημήτρης Ασπρογέρακας θα διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την πώληση της Γενικής Τράπεζας.
Σχετικά με τα δημοσιεύματα του γερμανικού περιοδικού Spiegel, αυτά διαβιβάστηκαν στον κ. Ασπρογέρακα προκειμένου να συσχετιστούν με την έρευνα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η G7 ανησυχεί για τη σημαντική ενίσχυση των πυρηνικών οπλοστασίων της Κίνας και της Ρωσίας
- Η Google θα επενδύσει 40 δισ. δολάρια στην εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης Anthropic
- Λευκός Οίκος: Χωρίς τον όρο «γενοκτονία» η ανακοίνωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων
- Γάζα: Νέες σφαγές, ακόμα και παιδιών, από τις ισραηλινές δυνάμεις – Σκότωσαν μητέρα με 2 παιδιά της
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός 10%
- Πόλεμος στο Ιράν: Πώς απειλεί την fast fashion – Έρχεται κύμα ανατιμήσεων σε ρούχα και sneakers
