
Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ για τη λαϊκή ανταπόκριση στις περιοδείες του Γ.Παπανδρέου
Ικανοποίηση επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ από την ανταπόκριση των πολιτών κατά τις περιοδείες του Γ.Παπανδρέου στη Θράκη και το Λαύριο, όπως δήλωσε ο Τ.Χυτήρης μετά από σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με στη συμμετοχή των κ.κ. Σημίτη, Παπανδρέου και Χρυσοχοΐδη.
28
Την απόλυτη ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση του κόσμου στην πρωτοβουλία διαλόγου που ανέλαβε ο Γιώργος Παπανδρέου, εξέφρασαν κατά την διάρκεια της ωριαίας συνεργασίας που είχαν το πρωί της Τετάρτης στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου και ο γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Τη δήλωση αυτή έκανε μετά τη συνάντηση των τριών ο υφυπουργός Τύπου και εκπρόσωπος του γραφείου του πρωθυπουργού Τηλέμαχος Χυτήρης, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι οι κ.κ. Σημίτης, Παπανδρέου και Χρυσοχοΐδης θα έχουν μία φορά την εβδομάδα συνάντηση, στη Χ.Τρικούπη πλέον, αμέσως μετά την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ και μέχρι τις εκλογές.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων, ο κ. Χυτήρης ανέφερε ότι η ΝΔ «τα τελευταία 20 χρόνια δεν βλέπει τίποτα σωστό και γι αυτό θα είναι πάντα ουραγός των πρωτοβουλιών του ΠΑΣΟΚ».
«Η πρόταση που έκανε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου και που είναι μια πολιτική πρόταση, έχει μεγάλη σημασία, διότι ανεργία υπάρχει στους νέους και πρέπει αυτό καίρια να μας απασχολεί, θα συνοδεύεται από εμπεριστατωμένη ανάλυση και τεκμηριωμένα στοιχεία», πρόσθεσε ο υφυπουργός Τύπου.
Σε ερώτηση, εξάλλου, σχετικά με το θέμα των λεγόμενων βαρόνων, ο κ. Χυτήρης απάντησε ότι είναι μείζων ζήτημα καθώς «έχουμε βουλευτές από το 1946», υπενθύμισε ότι «το ΠΑΣΟΚ ανανεώνεται συνεχώς σε ιδέες, πολιτικές και πρόσωπα» και κατέληξε λέγοντας ότι «τελικός κριτής θα είναι ο λαός». Σημειώνεται ότι ο μόνος βουλευτής από το 1946 είναι ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Live οι παρεμβάσεις του Εμανουέλ Μακρόν και του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ελληνογαλλικό Οικονομικό Φόρουμ
- Συνελήφθη στις Σέρρες υπεύθυνος διαιτησίας αγώνων πολεμικών τεχνών
- Ελεονώρα Σιαράβα: «Μέσα από τον χορό μπορούμε να δημιουργήσουμε σωματικά deja vu»
- Λέσβος: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κτηνοτρόφων – «Το μόνο που εισπράττουμε είναι ψέματα και καθυστερήσεις»
- Στο συνέδριο του Σιν Φέιν ο Φάμελλος – «Απαιτείται ένα παγκόσμιο ειρηνικό, αντιπολεμικό και αντιπυρηνικό κίνημα»
- LIVE: Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson