
Αποκαταστάθηκε η πεντάωρη διακοπή των τηλεπικοινωνιών στη Δυτική Ελλάδα
Σε εκτελούμενες εργασίες από εργολάβους αποδίδει ο ΟΤΕ τη βλάβη που προκλήθηκε την Τετάρτη σε τρία διαφορετικά σημεία του δικτύου με αποτέλεσμα να σημειωθούν επί πέντε ώρες προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή των τηλεπικοινωνιών κυρίως στη Δυτική Ελλάδα.
51
Σε εκτελούμενες εργασίες από εργολάβους αποδίδει ο ΟΤΕ τη βλάβη που προκλήθηκε την Τετάρτη σε τρία διαφορετικά σημεία του δικτύου με αποτέλεσμα να σημειωθούν προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή των τηλεπικοινωνιών κυρίως στη Δυτική Ελλάδα.
Για περισσότερες από πέντε ώρες μετά τη 13:00 το μεσημέρι μεγάλα τμήματα της ΒΔ Ελλάδας έμειναν δίχως τηλέφωνο και Διαδίκτυο, ενώ «νέκρωσαν» τα on line δημοσίων υπηρεσιών, τραπεζών, ιδρυμάτων κλπ.
Το τηλεπικοινωνιακό μπλακ άουτ σημειώθηκε όταν στο Βραχάτι Κορινθίας εκσκαπτικό μηχάνημα δήμου κατέστρεψε, ενόσω εκτελούσε εργασίες, δίκτυο οπτικής ίνας που περιείχε δύο εκατομμύρια κυκλώματα τηλεπικοινωνιών.
Ιδιαίτερα αισθητό ήταν το πρόβλημα στα Γιάννενα, καθώς είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας και τα περισσότερα εναλλακτικά δίκτυα του ΟΤΕ με την υπόλοιπη Ελλάδα. Η επαναλειτουργία όλων των δικτύων άρχισε σταδιακά από τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης.
ΑΠΕ
- Δένδιας: Με την Κατρίν Βοτρέν συζητήσαμε τρόπους περαιτέρω σύσφιγξης των άριστων αμυντικών μας σχέσεων
- Γυναικοκτονία 43χρονης στην Κρήτη: Σενάριο για ύπαρξη συνεργού από τους συγγενείς της Ελευθερίας
- Ρωσία: Ουκρανικό drone έπληξε συγκρότημα κατοικιών στην πόλη Γεκατερίνμπουργκ
- Οι αυξήσεις μισθών στην ΕΕ από το 2020 – Γιατί οι Ευρωπαίοι δεν ζουν καλύτερα;
- Euphoria: «Άκρως επικίνδυνες» οι σκηνές με «σεξουαλικοποιημένα βρέφη» — προειδοποιούν ειδικοί
- LIVE: Φούλαμ – Άστον Βίλα

