
Στη μάχη χρειάζονται όλοι, λέει ο Χρ.Πρωτόπαπας αναφερόμενος σε Πασχαλίδη και Λαλιώτη
Σε μια εκλογική μάχη χρειάζονται όλοι και η κριτική πρέπει να γίνεται εκεί που πρέπει και όταν πρέπει, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γ.Πασχαλίδη και το αν θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Κώστας Λαλιώτης.
30
Σε μια εκλογική μάχη χρειάζονται όλοι και η κριτική πρέπει να γίνεται εκεί που πρέπει και όταν πρέπει, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γιώργου Πασχαλίδη και το αν θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Κώστας Λαλιώτης.
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης είχε ασκήσει κριτική στην προεκλογική τακτική του Γιώργου Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι «το δικό μου δόγμα στην πολιτική επικοινωνία είναι πρώτα η ουσία, μετά το στιλ και στο τέλος το άρωμα».
Ο Χρήστος Πρωτόπαπας είπε ότι «το καλύτερο που έχουν να κάνουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι να συμβάλλουν θετικά στην εκλογική μάχη. Πενήντα μέρες πριν από τις εκλογές πρέπει να συμπεριφερόμαστε θετικά.»
Σχετικά με την κατάρτιση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε πως πρόκειται για αποκλειστική αρμοδιότητα του προέδρου του κόμματος.
Αναφερόμενος στον Κώστα Λαλιώτη ο κ. Πρωτόπαπας αρκέστηκε να δηλώσει ότι «στην εκλογική μάχη χρειάζονται όλοι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ – Μέσα ο Τζόουνς
- Live οι παρεμβάσεις του Εμανουέλ Μακρόν και του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ελληνογαλλικό Οικονομικό Φόρουμ
- Συνελήφθη στις Σέρρες υπεύθυνος διαιτησίας αγώνων πολεμικών τεχνών
- Ελεονώρα Σιαράβα: «Μέσα από τον χορό μπορούμε να δημιουργήσουμε σωματικά deja vu»
- Λέσβος: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κτηνοτρόφων – «Το μόνο που εισπράττουμε είναι ψέματα και καθυστερήσεις»
- Στο συνέδριο του Σιν Φέιν ο Φάμελλος – «Απαιτείται ένα παγκόσμιο ειρηνικό, αντιπολεμικό και αντιπυρηνικό κίνημα»