
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ «κοροϊδεύουν και υποτιμούν» τους πολίτες, δηλώνει η Αλ.Παπαρήγα
Η αποδυνάμωση του δικομματισμού και η παράλληλη ενίσχυση του ΚΚΕ είναι αυτό που μας ενδιαφέρει, δήλωσε την Τετάρτη η Αλ.Παπαρήγα μιλώντας σε εργαζόμενους στο εργοστάσιο του ΟΣΕ και καλώντας τους να μην παγιδεύονται σε όσα τους λένε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
51
Η αποδυνάμωση του δικομματισμού και η παράλληλη ενίσχυση του ΚΚΕ είναι αυτό που μας ενδιαφέρει, δήλωσε την Τετάρτη η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας σε εργαζόμενους στο εργοστάσιο του ΟΣΕ.
Η Αλ.Παπαρήγα κάλεσε τους εργαζόμενους να αντισταθούν και να μην παγιδεύονται σε όσα τους λένε τα δύο μεγάλα κόμματα, τα οποία όπως τόνισε τους κοροϊδεύουν και τους υποτιμούν.
Για τον Γ.Παπανδρέου η γραμματέας του ΚΚΕ είπε ότι δεν πρόκειται να φέρει καμία αλλαγή. «Εάν θέλει να φέρει την αλλαγή ας καταργήσει τους αντεργατικούς νόμους που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ, ας καταργήσει τα προνόμια της εργοδοσίας και το ασφαλιστικό» δήλωσε.
«Τι επαναστάσεις και κουραφέξαλα είναι αυτά;» ανέφερε η Αλέκα Παπαρήγα, καλώντας τους εργαζόμενους να αποδείξουν με την ψήφο τους δεν ανέχονται στην κοροϊδία.
ΑΠΕ
- Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ – Μέσα ο Τζόουνς
- Live οι παρεμβάσεις του Εμανουέλ Μακρόν και του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ελληνογαλλικό Οικονομικό Φόρουμ
- Συνελήφθη στις Σέρρες υπεύθυνος διαιτησίας αγώνων πολεμικών τεχνών
- Ελεονώρα Σιαράβα: «Μέσα από τον χορό μπορούμε να δημιουργήσουμε σωματικά deja vu»
- Λέσβος: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κτηνοτρόφων – «Το μόνο που εισπράττουμε είναι ψέματα και καθυστερήσεις»
- Στο συνέδριο του Σιν Φέιν ο Φάμελλος – «Απαιτείται ένα παγκόσμιο ειρηνικό, αντιπολεμικό και αντιπυρηνικό κίνημα»