
Ακινητοποιημένα τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, μόνο τα έκτακτα περιστατικά στα νοσοκομεία
Νέα 24ωρη απεργία πραγματοποιούν την Παρασκευή οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, οι οποίοι ζητούν την ένταξη τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα. Μόνο τα έκτακτα περιστατικά θα εξυπηρετούνται και σήμερα στα δημόσια νοσοκομεία, λόγω αποχής των γιατρών.
28
Ανοικτό παραμένει το μέτωπο των κινητοποιήσεων και στον κλάδο της υγείας. Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ πραγματοποιούν την Παρασκευή νέα 24ωρη απεργία, ζητώντας την ένταξη τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.
Εξάλλου, μόνο τα έκτακτα περιστατικά θα εξυπηρετούνται και σήμερα στα δημόσια νοσοκομεία, λόγω της 48ωρης απεργίας που ξεκίνησαν χθες, Πέμπτη, οι γιατροί με οικονομικά και θεσμικά αιτήματα.
Οι γιατροί των νοσοκομείων της Αττικής θα απέχουν από τα τακτικά ιατρεία και τα προγραμματισμένα χειρουργεία τη Δευτέρα και την Τετάρτη, ενώ την επόμενη Πέμπτη και Παρασκευή προχωρούν σε νέα 48ωρη απεργία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Δημογραφικό: «Πολλαπλασιαστής κινδύνων» για την οικονομία – Το στοίχημα της επόμενης ημέρας
- Για τον ΟΦΗ (ευτυχώς) δεν είναι 1987 (vid)
- Geely vs Tesla: Η Κίνα «πατάει γκάζι» στα robotaxi
- Πώς θα πληρωθούν όσοι εργαστούν την Πρωτομαγιά
- «Αμφισβήτηση της Δικαιοσύνης» χαρακτηρίζει την επίθεση στο Εφετείο η Γενική Επιτροπεία των Διοικητικών Δικαστηρίων
- Ισπανία: Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη – Ιμάντας παιχνιδιού έσπασε και τραυματίστηκαν 4 άτομα


